Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ и съвет за ALFA 164 V6 TB

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

колеги извинявам се но да не пускам нова тема и аз имам 2000 в6 турбо но моя проблем е с климатроника заредих го снощи но не ми затваря клапите маи и ми духа много горещо дефакто работи клима и парно на едно помагаита ако можете благодаря

Comment

да питам , тоя тампон имали го при четри цилиндровите бензинови мотори.че и моята има някакьв мистериозен шум.от две години го дебна .навьртял съм и над 50000км,ако беше лагер или болт отдавна трябваше да се покаже некоя биела ,сьмнява ме веригата .
      алфа ромео 164 тс супер

Comment

Първоначално публикувано от ivo 164 Покажи съобщение
        да питам , тоя тампон имали го при четри цилиндровите бензинови мотори.че и моята има някакьв мистериозен шум.от две години го дебна .навьртял съм и над 50000км,ако беше лагер или болт отдавна трябваше да се покаже некоя биела ,сьмнява ме веригата .
        При всички двигатели го има.

---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 20:17 ----------

Първоначално публикувано от anton.mudev Покажи съобщение
        колеги извинявам се но да не пускам нова тема и аз имам 2000 в6 турбо но моя проблем е с климатроника заредих го снощи но не ми затваря клапите маи и ми духа много горещо дефакто работи клима и парно на едно помагаита ако можете благодаря
        Има много теми писани по този проблем. Пусни една търсачка и ще видиш за какво става дума.
        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
        Opel Astra J
        ex:
        Alfa Romeo 164 2.5TD
        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Working...
        X